Wizz Air bőrönd a légitársaság törzsvendégeinek

Wizz Air bőrönd Wizz Air bőrönd

Sokan utaznak a Wizz Air légitársasággal, mivel számos országba, városba biztosítanak járatokat, elég gyakran és viszonylag jó áron kínálják a jegyeket. Éppen ezért, a Wizz Air bőrönd létjogosultsága sem megkérdőjelezhető már az utazótáskák piacán.

Hiszen érthető, hogy akik általában náluk váltanak repülőjegyet, azok szeretnének a lehető legkényelmesebb körülmények között utazni. Márpedig egy Wizz Air bőrönd birtokában nem kell azért izgulniuk, hogy vajon átengedik-e őket az ellenőrzőpontokon, esetleg nem lesz-e túl nagy vagy súlyos a csomagjuk.

Hiszen ez kimondottan ezen légitársaság előírásainak megfelelően lett kialakítva, ami azt jelenti, hogy a centiméterben megadott határokon belüli hosszúsággal, szélességgel és mélységgel bír.

Illetve a súlykorlátozást is csak akkor lehetne túllépni, ha nagyon nehéz tárgyakkal pakolná tele. Azonban, ha így lenne, akkor azt bizonyára már a tulajdonosa is sejtené előre, vagy legalább a Wizz Air bőrönd felemelésekor ráeszmélne, hogy talán nem volt jó ötlet így megtömni.