Változatos dokiruha modellek

dokiruha dokiruha

Napjainkban egyre nagyobb figyelmet fordítanak az egészségügyi dolgozók munkakörülményeinek javítására. Ez magába foglalja a kórházfelújításokat, az új berendezések beszerzését, valamint a kényelmes és praktikus dokiruha meglétét. A helyzet különösen a koronavírus-járvány kapcsán vált aktuálissá.

Az orvosi ruházat nagy választéka ellenére, a minőségi termékek kiválasztása továbbra is meglehetősen nehéz feladat. Manapság az egészségügyi dolgozók munkaruhája már nemcsak az orvosok kényelmét garantálja, hanem egy egészségügyi intézmény vállalati kultúrájának része, így jó benyomást kell keltenie a betegekben.

Ezért sok orvosi intézmény dönt az egységes dokiruha mellett, ami a tevékenységek típusától (orvosok, sebészek, intenzív ellátás, menedzsment) függően eltérő lehet. A modellek megjelenésére vonatkozó konzervatív követelmények ellenére, ma már van helye a dizájnos lehetőségeknek is. Ez különösen igaz a gyermekekkel dolgozó orvosokra. A színes és mintás dokiruha biztonságérzetet kelt a gyermekekben és enyhíti a lehetséges félelmeket.