Selyem fonal a gyönyörű darabokhoz

selyem fonal Selyem fonal

Amikor az eltervezett alkotáshoz keressük a megfelelő alapanyagot, nincs könnyű dolgunk, hiszen több szempontnak is meg kell felelnie. Nem véletlen például, hogy a selyem fonal már hosszú évszázadok óta az egyik legkedveltebb alapanyagnak számít.

Már az ókori kínaiak is szívesen használták fel ezt a fonalat különböző ruhadarabok elkészítéséhez, hiszen a szépsége és kényelmes viselete igen vonzóvá tette. Nagyon jól néznek ki a selyem fonal felhasználásával megalkotott öltözetek, tehát kiváló sálak, sapkák, kesztyűk, pulóverek kötéséhez. Igazán könnyű ezzel az anyaggal dolgozni is, mert a selyem fonal szinte magától fekszik az ujjaink közé, úgy követi a kötő- vagy horgolótű útját.

Időtálló textíliákat teremthetünk meg ebből az alapanyagból, ráadásul alkalmas más fonalakkal történő keverésre is. Valóban gyönyörűek selyem fonalak a nordfonal.hu webáruház felhozatalában. Itt mindenképpen nézzen szét, ha valamilyen csodálatos ruhadarabot szeretne megalkotni! Ez az anyag nem fogja cserbenhagyni.