Police órák régen és most

police óra police óra

Ez az egyik leghírhedtebb márkanév, amit a múlt század 70-es évei óta minden bizonnyal sokan a szabadság és a lázadás megtörhetetlen szellemével kapcsolnak össze. Az olasz Police óra kollekciók harmonikus kiegészítőivé váltak a márka dizájner vonalainak, mivel a rendkívüli és szabadszellemű megjelenésükkel megfelelnek a cég által sugárzott általános stílusnak.

A divatház születésének évét 1978-ra teszik. Ebben az időszakban a legnagyobb olasz napszemüveg gyártó, a De Rigo jegyeztette be a védjegyet, ami később valódi legendává vált. A márka fő elképzelése az volt, hogy egyedi ifjúsági szemüvegeket és kiegészítőket hozzon létre, amelyek a kialakításukban megfelelnek a fiatal nemzedék merész és kihívó elvárásainak.

Ennek eredményeként a termékek azonnal kedvencekké váltak és a népszerűségük az elmúlt években rohamosan növekedett. 2003-ban napvilágra került az első Police óra kollekció, amit szinte azonnal nagy tisztelet övezett a progresszív és magabiztos fiatalok körében, ami máig is megmaradt.