Parókák és instant hajak az alopécia tüneteinek elrejtésére

parókák és instant hajak Parókák és instant hajak

Az alopécia különféle típusai ismertek. A probléma stabilizálásában és elrejtésében segítenek a parókák és instant hajak, amelyeket a hajhullás típusa alapján választanak meg. Az első jellemző, amire oda kell figyelni, amikor póthajat választunk, a termék színe. Fontos, hogy az a lehető legközelebb álljon a természetes hajunk árnyalatához.

Ebben az esetben összhangban lesz a megjelenésünkkel és önbizalmat ad. A másik hangsúlyos szempont a parókák és instant hajak hossza. A követelmények ebben az esetben is hasonlóak. Meg kell egyezniük azzal a hosszal, amivel a környezetünk látni szokott bennünket. Kiemelten fontos, hogy a döntés meghozatalakor pontosan azt az alternatívát válasszuk, amelyik lehetővé teszi, hogy magabiztosan és fesztelenül érezzük magunkat.

Ezen kívül lényeges kritérium a termék mérete. Erre szintén érdemes odafigyelni, mert ha a fej kerülete megváltozik vagy helyet kell biztosítani a növekvő hajnak, akkor a belső szíjjal rendelkező parókák és instant hajak lesznek ideálisak.