Nem nagy összeg a vakondháló ár

vakondháló ár vakondháló ár

Sok kárt képes tenni a kertben a vakond, bár megoszlanak a vélemények, egyesek szerint, miközben ássa a járatait, megforgatja a talajt, elkeveri benne a korhadó leveleket, hajtásokat, sok férget eszik meg. De ugyanakkor jókora halmokat túr a veteményeskertben, a pázsitban, a virágágyásban, ez ellen hasznos a vakondháló.

A mechanikai védekezéshez a vakondháló ár nem jelenthet akadályt. Ez a termék polipropilén UV stabilizátort tartalmazó műanyagból készül, a legtöbb helyen 1×100 és/vagy 2×200 méteres tekercsben vásárolható meg. A vakondháló ár nem túl magas, megéri tehát beszerezni, mert ez a sűrű szövésű, rendkívül ellenálló műanyag háló friss füvesítés, különösen gyepszőnyeg alá helyezve megvédi a felületet attól, hogy az apró állat a felszínre tudja túrni a járataiból a földet, vagyis hogy elcsúfítsa a kertet.

Ha a vakondháló ár kifizetésre kerül, akkor sok bosszúságtól és többletmunkától szabadít meg bennünket. Alkalmazását érdemes már a kert kiépítésekor elvégezni. Az összköltséget nem növeli meg különösképpen a vakondháló ár, viszont sok az előnye. Például egy automata öntözőrendszer kiépítése előtt sokak szerint ajánlott vakondhálót elhelyezni, hogy a későbbi átalakítások alkalmával ne váljon nehezítő tényezővé.

Az ilyen önvezérelt berendezés nagyon sok előnnyel jár, hiszen előre beállított program szerint, mindenegyes napon ugyanabban az órában megöntözi a kertet, kivéve, ha esik az eső, mert azt az esőérzékelője által azonnal észleli. Nem apró beruházás egy automata öntözőrendszer kiépítése a szakemberek által, mégis megéri kifizetni.

Először is, napi több órai munkától szabadítja meg tulajdonosát, másrészt pedig rendkívül takarékosan használja fel a locsoláshoz a vizet. Tehát az automata öntözőrendszer kiépítése több szempontból nagyon jó, hiszen erőt, energiát, időt és pénzt spórol meg. Ha foglalkoztatja a gondolat, hogy a kertjébe telepíttessen egy ilyen rendszert, keresse bizalommal az esomester.hu weboldalon megismerhető céget! A vállalkozás mestereinek az automata öntözőrendszer kiépítése egyszerű.