Nagy teljesítménnyel bír az AL KO láncfűrész

AL KO láncfűrész AL KO láncfűrész

Több oka lehet annak, amiért némelyik fa kivágása megtörténik. Gyakran a kertben az elöregedett példányoktól kell megszabadulni vagy az elszáradt nagyobb ágak levágása a cél. Gyümölcsösökben szintén kell gyéríteni olykor az állományt.

Erdőben ugyanúgy hasznos az AL KO láncfűrész bevetése, amivel a téli tüzelő rövid időn belül felszelhető kisebb kuglikra. Néha még lakásépítés alkalmával sem árt, ha van kéznél egy nagyobb teljesítményre képes berendezés, amivel a gerendák méretre szabhatóak. Az AL KO láncfűrész nagy előnye, hogy könnyen indítható, benzinmotorjának hála, teljesen autonóm módon használható, kábelektől, akkumulátor töltöttségtől függetlenül, bármilyen környezetben.

A lécfelfogatás gyors és a légszűrő kitisztítása sem fog kihívást jelenteni, minimális gyakorlást követően. A gyártók figyeltek a kifinomult rezgéscsillapításra, aminek hála az AL KO láncfűrész könnyed munkavégzést tesz lehetővé. Egy ilyen speciális munkatárssal valódi öröm lesz bármilyen feladat ellátása. Tegyünk róla, hogy mihamarabb kézbe vehessük a professzionális készüléket!