Monopoly játék az egész családnak

monopoly játék monopoly játék

Léteznek olyan társasjátékok, amelyek az évtizedek alatt sem válnak unalmassá, ódivatúvá. A Monopoly játék bizonyára az a típus, amire ez a kijelentés a legjobban illik. Az örökzöldnek nevezhető Monopolyt szinte alig lehet abbahagyni, hiszen fordulatokban gazdag, roppant izgalmas és szórakoztató.

A kicsit szerencse, kicsit taktikai játék már évtizedek óta hódít a társasjátékok piacán, a népszerűsége pedig töretlen. Az eredeti változat a szerencsén, az ügyességen múló pénz- és vagyonszerzés témájával működik. A Monopoly játék közkedvelt úgy a felnőttek, mint a gyermekek körében, hiszen aki szereti a taktikát, fondorlatot, annak remek kikapcsolódást nyújt. Ha az egyik körben veszítünk, nem kell búslakodni, mivel a következő fordulóban bebizonyíthatjuk, hogy a bankjegyek, szállodák, egyéb ingóságok és ingatlanok is hozzánk húznak.

A Monopoly játék már rengeteg tematikában megjelent, így kipróbálhatjuk a Fortnite, Trónok harca vagy a Gyűrűk ura kiadásokat is, de a kultikus sorozat, az Agymenők hangulatát is felidézhetjük a családdal, barátokkal.