Minden, ami a jobbos ajtó témakörbe tartozik!

jobbos ajtó jobbos ajtó

Bizonyára találkozott már azzal a felmerülő problémával, hogy az új ingatlan megvásárlásakor szükség lesz a nyílászárók beszerelésére vagy a már meglévők cseréjére. Ilyen esetben a legelőnyösebb megfigyelni előre, milyen típusokat kell beszerezni. Itt jöhet szóba a jobbos ajtó kérdése is.

Az ajtóknál alapvetően két kivitelezési módot célszerű elkülöníteni egymástól. Egyrészt a balos fajtát, valamint a jobbos ajtó modellt. Van egy módszer, amivel roppant egyszerű megállapítani, melyik fajta nyílászáróra kell beruházni. Ha a jobb oldali falon található a villanykapcsoló, akkor a balra nyíló ajtót érdemes választani. Amennyiben a baloldalon lévő falon van a kapcsoló, úgy jobbos ajtó a megvásárolandó termék. Azt sem szabad szem elől téveszteni, milyen méretű darab fog illeszkedni az adott szobába.

A nagyságot is több tényező befolyásolhatja. Példának okáért, a helyiség bútorozottsága és persze területe szintén döntő szempont. Rengeteg különféle modell található a kínálatban. Többek között beltéri, kültéri, CPL, színes, fehér vagy fóliás példányok. Hamar találhat a stílusának és kedvének megfelelőt!