Mikor kerül előtérbe a zuhanásgátló?

zuhanásgátló Zuhanásgátló

Egyre több olyan munkakör van, aminek során kifejezetten alapos felkészülésre van szükség, valamint professzionális védelmi felszereléseket kell bevetni a biztonság megteremtése érdekében. Az ember élete nem játék, ezért amennyiben nagyobb magasságban történik a feladatvégzés, a zuhanásgátló csatlakoztatása komoly figyelmet követel meg.

Azon túl, hogy fokozza a biztonságot, még kötelező is az alkalmazása, aminek az elmulasztása nagyon komoly büntetéseket von maga után. Legyen szó ipari alpinizmusról, többemeletes épületek karbantartásáról, emelődaru kosárjából történő feladatvégzésről, a zuhanásgátló mindig megfelelően legyen csatlakoztatva!

Az acélzsinórhoz kapcsolt karabiner általában a testhevederhez van rögzítve. Fontos, hogy minden elem legyen a helyén és azok kiváló állapotban dolgozzanak össze a cél elérése érdekében. Nem szabad akárhonnan megvásárolni a zuhanásgátló elemeket, csak megbízható helyről történjen a rendelés! A shop.zebrekm.hu felületen egyértelműen garantált a kiemelt minőség, amire az életünket bízhatjuk.