Melyik a „legjobb” kerékpár zár?

Zárdepo kerékpárzár webshop Zárdepo kerékpárzár webshop

A környezettudatosság és az egészséges életmód jegyében manapság egyre többen teszik le az autót és közlekednek biciklivel. Amíg az autót bezárjuk, bekapcsoljuk a riasztót, addig a bringát más módon szükséges biztonságba helyeznünk, ha nem akarunk gyalog hazamenni például a boltból, mert valaki elemelte azt. A Zárdepo kerékpárzár webshopban 1-15-ig terjedő biztonsági szint alapján lehet megkülönböztetni a kerékpárzárakat. Minél magasabb a biztonsági szint, annál hatékonyabb védelmet nyújt a zár.

A webáruházban válogathatunk különböző védelmi szintet nyújtó Abus és Citadel hajtogatós, valamint U alakú kerékpárzárak közül. Ezek mellett, különféle biztonsági láncok és lakatok is megtalálhatóak a kínálatban. Gyakran hirdetnek ebben az online szaküzletben biciklizár akciót és ezt a lehetőséget érdemes megragadni, mert így olcsón kapunk biztonságot a kétkerekű számára.

Választáskor célszerű figyelni arra is, hogy a legolcsóbb lehetőségek nem mindig irányadóak, mert például a sodrony- és kábelzárakat, valamint az acél perselyes görgős zárakat csak másodlagos zárszerkezetként érdemes használni. Persze az elnevezésük dacára, a kerékpárzárak nemcsak bicikliket védhetnek a lopástól, hanem remekül helytállnak csónakok, rollerek, utánfutók, kapuk, hójáró járművek, kerti gépek esetében is. Mindenképpen tanácsos a minőségi kerékpárzár megvétele mellett határozni, mert a legtöbb lopás a kevesebb védelmet nyújtó zárszerkezetekhez köthető.

Hosszútávon szintén biztosíthatjuk az értékeink védelmét egy átgondolt választással. A lamellás zárszerkezettel rendelkező darabok például megfelelő biztonságot nyújtanak. Az említett webáruház kiváló termékei között mindenki megtalálja a számára leginkább biztonságos példányt, aminek használata által megvédheti kedvenc biciklijét a tolvajoktól, saját magát pedig a bosszúságtól és az anyagi kártól. Érdemes végignézni a gazdag felhozatalt, mert csak így tudja kiválasztani az ideális kerékpárzárat. Ettől kezdve, a termék megrendelése már csak néhány lépés.