Kutyakosár a kisméretű ebek szállításához

kutyakosár Kutyakosár

Vannak olyan kisméretű ebek, amelyek gyakran ki vannak téve veszélynek egy zsúfoltabb környéken. Amikor levisszük sétálni a kedvencünket, bármikor megrohamozhatják a nagyobb méretű fajtársaik, akik kárt is tehetnek benne, így ennek a megelőzése érdekében, a kutyakosár megléte és használata indokolt.

Ennek a terméknek a biztonságában a négylábú könnyedén szállítható. Ha éppen nem szeretnénk, hogy összekoszolja magát egy esősebb időszakban a szőrmók, amíg beültetjük a kocsiba, akkor is remek megoldásnak számít a kutyakosár. A megvásárlása előtt érdemes pontosan lemérni az állatot, hogy biztosan beleférjen és elegendő helye legyen benne. A gyártók igyekeztek megtenni mindent a tartósság érdekében, így ennek megfelelően történt a felépítése és anyagválasztása, bedolgozása is.

A kutyakosár nem deformálódik és könnyedén ellenáll a harapásoknak, karmolásoknak, de még a nedvességgel, szennyeződésekkel szemben is toleránsan viselkedik. 30 fokos meleg vízben egyszerűen tisztítható. Többféle mintával és színárnyalatban kapható a vállra vehető kutyakosár. Rendeljük meg minél hamarabb!