Kültéri izzósor az udvar díszítésére

kültéri izzósor Kültéri izzósor

Nagyon sok módja van annak, hogy miként díszíthetjük fel az otthonunkat az igényeinknek megfelelően. Amennyiben szeretnénk valódi színt vinni a gyakran szürke hétköznapokba, akkor a kültéri izzósor remek lehetőséget kínál erre. A hagyományos termékekkel ellentétben, ez a kivitel abban nyújt újat, hogy napelemes kialakítással rendelkezik. Ilyen formában nincs szükség a hagyományos hálózati csatlakozásra.

Egyértelműen energiatakarékos és szinte bárhol felhasználható a telepítés szabadsága révén. A kültéri izzósor ablakokra, bokrokra, fákra, tetőre, de még falra is felszerelhető. A LED füzér hossza 20 méter. A nappal feltöltődő akkumulátor pedig képes több mint 10 órán keresztül kellő energiamennyiséget biztosítani a fénytesteknek.

Fontos, hogy olyan helyre kerüljön az ellátó egység, ahol nem piszkolódik be könnyen, valamint, ha ez mégis megtörténne, akkor mielőbb érdemes megtisztítani. A kültéri izzósor rendkívül hatásos dekorációs elem, ami nem hiányozhat a nyári éjszakákon a kertünkből. A hasznos-holmik.hu weboldalon már néhány kattintással megrendelhető és hamarosan házhoz érkezik.