Karos kávégép az aromás feketéért

karos kávégép karos kávégép

Amikor a házhoz vendégek érkeznek, szinte az első dolog, hogy kávéval kínáljuk őket, a lehető legfinomabb feketét szervírozzuk. Nem mindegy azonban, hogy kotyogóval vagy géppel készítjük el. Kimondottan ízletes ital készíthető a karos kávégép használatával, ami ráadásul nagyon egyszerűen kezelhető.

Így pillanatok alatt készen lehet a frissítő kávé a vendégeknek. Ugyanakkor az álmos reggeleken is kiváló szolgálatot tesz egy modern karos kávégép, mint például a Gaggia Viva Style RI8433/11 modell. Kivételesen krémgazdag eszpresszó készíthető az alkalmazásával, köszönhetően a továbbfejlesztett, szabadalmaztatott kuplungos karnak. Az új nyomásfokozó szelep kevésbé érzékennyé teszi a durvább őrlésfinomságra, ennek hála pedig az előre őrölt kávékból is aromás ital állítható elő.

Tejhabosítóval is fel van szerelve, amivel különleges, krémes italokat hozhatunk létre. Ez a karos kávégép jelenleg 13% árkedvezménnyel vehető meg a kavagepwebshop.hu online üzletből. Praktikus és designos a gépezet, jól fog mutatni a konyhában.