Jótékony hatású bokaszorító

bokaszorító bokaszorító

Sporttevékenységek vagy egyszerű séta idejére is szükséges rögzítenünk a bokát, hogy ily módon megelőzzük az esetleg jelentkező fájdalmat az adott testrészben. Erre nagyon jó döntés a bokaszorító, amiből sokféle található a piacon, de mégis a legjobb minőséget érdemes megvenni.

Persze nem könnyű feladat megtalálni a színvonalas terméket, hiszen minden forgalmazó a saját árucikkeit reklámozza legjobbként. Viszont, ha a harmoniagyogyaszat.hu webáruházban kapható Vivafit mágneses bokaszorító mellett határozunk, kiváló döntést hozunk.

A termék ugyanis az anatómiailag fontos pontokon 8 darab, egyenként 1700-1850 Gaus erősségű mágneskoronggal és turmalinnal készült, ami az általa kibocsájtott távoli infrasugaraknak és negatív ionoknak köszönhetően, erősítheti a mágneses szorító ízületekre gyakorolt remek hatást.

Ez a bokaszorító jó szolgálatot tesz kocogás, teniszezés, kosárlabdázás, jógázás, golfozás idején, de segíti a sportsérülések utáni regenerációt is. Fontos információ, hogy bőrbarát, puha szövésű, de ugyanakkor erős elasztikus anyagból készült ez a bokaszorító.