Integrált vállalatirányítási rendszer beépülő modulokkal

Kifinomult vállalatirányítási rendszer

Hibázni emberi dolog, ám számtalan olyan helyzet adódhat, amikor ezt nem lehet kifogásként elfogadni. Egy nyereséges vezetés érdekében, a hibalehetőségek előfordulását a lehető legkisebbre kell csökkenteni.

Ez könnyedén megvalósítható, amennyiben a rendelkezésünkre áll a Flexium által kifejlesztett, egyedülálló integrált vállalatirányítási rendszer. Folyamatosan bővíthető és fejleszthető különféle modulokkal, amelyek egytől-egyig kapcsolatban állnak egymással. Ennek köszönhetően semmilyen fontos információ nem fogja elkerülni a figyelmünket.

Az üzleti folyamatok támogatása teljesen integrált. Ennek köszönhetően, az integrált vállalatirányítási rendszer számos feladat végrehajtása automatizálhatóvá vált. Így máris ki van zárva az ember által elkövetett mulasztás veszélye.

A számlázás valaha hosszadalmas feladatnak számított, de többek között ez is könnyedén kivitelezhető az integrált vállalatirányítási rendszernek köszönhetően. Az előnyök közé sorolható, hogy minden információ a kapcsolati íveknek köszönhetően rögzül és így bármikor elérhetővé válik.