Hogyan hat a guarana a szervezetre?

guarana guarana

Ez a különleges növény Venezuelában és Brazíliában terem. A guarana számtalan előnnyel bír, ebből kifolyólag egyáltalán nem véletlen, hogy annyira népszerű. A gyümölcse olyan, mint a kávébogyó. Meg kell említeni, hogy ez a legértékesebb része.

A kivonatot a mag őrlésével állítják elő. Magas a koffeintartalma, aminek köszönhetően növeli az energiaszintet. Olyan antioxidánsokat tartalmaz, mint például a teobrofin, a tannin, a szaponin és a katekin. A guarana felszívódásának az ideje körülbelül 6-8 óra. A pozitívumai közé sorolható, hogy fokozza az energiát, javítja a memóriát és csökkenti a fáradtságérzetet. Ezek mellett elősegíti a fogyást, hiszen felgyorsítja az anyagcsere folyamatokat. Megvásárolható kapszula, por, illetve tea formájában. Mielőtt elkezdené fogyasztani, olvassa el a tájékoztatót!

Arra mindenképp figyeljen, hogy az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! A guarana készítmények egyáltalán nem tartalmaznak mesterséges színezékeket és ízesítőket. Természetes anyagok felhasználásával készülnek, szóval nagyon megbízhatóak.