Használt mobil biztos forrásból

Honor V10

Sokan kíváncsiak arra, hogy milyen telefon számít még idén is jó vételnek. Egy használt mobil a legtöbb esetben jó megoldásnak fog bizonyulni, ám nem mindegy, hogy milyen forrásból szerezzük be és az sem elhanyagolható, hogy milyen hardver dübörög a borítás alatt.

Az iPhone-ok közül még egy jó néhány modell ma is versenyképes, annak ellenére, hogy tavaly, illetve tavalyelőtt kerültek ki a boltok polcaira. Ilyen például a használt mobilok közül az iPhone-okat nézve a 6-os, SE, 7 illetve a 7 Plus.

Ezek közül szinte biztos mindenki megtalálja a neki való verziót. Ráadásul nemcsak a teljesítményüket nézve remek készülékek, hanem van közöttük, amelyik kisebb, míg mások nagyobb kijelzővel rendelkeznek, ezért megtalálhatja mindenki az igényeinek megfelelőt, ha az iPhone-ál szeretne maradni. Sokféle használt mobil van az Androidos oldalon is.

A Samsung Galaxy S7 teljesítménye még ma is felveszi a versenyt sok mai készülékkel. De egy Huawei P10 szintén jó választás az ár-érték arányát tekintve, nem beszélve a fejlett dupla kamerájáról.