Gyerek óra beépített GPS modullal

gyerek óra

A jövő már megérkezett! Napjainkban az időmérők is olyan okosak lettek, hogy ezeket a modulokat csak feltételesen lehet karóráknak nevezni, mert a funkcionalitásuk annyira változatos. A telefonokhoz képest, a gyerek óra modern fajtáinak számos előnye van: vészhelyzet esetén sokkal könnyebb jelet küldeni a szülőknek erről az eszközről, mint telefonról.

A kütyü biztonságosan rögzül a csuklón, ezért nehezebb elveszíteni vagy eltörni. A készülék mindig szem előtt van, így a kicsik mindig láthatják a szülők hívását vagy üzenetét.

Sokak szerint a gyerek óra egyik legnagyobb haszna, hogy a kis lurkók figyelme nem terelődik el a tananyagról, mivel a szerkezet által nyújtott szórakozási lehetőségek korlátozottak. Ezek elsősorban az oktatási programokra, a számolásra és a fizikai aktivitásra ösztönző játékokat foglalják magukba.

A tartózkodási hely meghatározásáért egy GPS modul felel, ami műholdas koordinátákat küld a szülőknek. Ezt követően az intelligens gyerek óra továbbítja az adatokat a hozzá tartozó telefonjára a benne lévő SIM kártya segítségével.