Geox gyerek cipő a szabadtéri játékokhoz

geox gyerek cipő geox gyerek cipő

Egy kényelmes és a végtagok egészségét szolgáló lábbeli esetében elsődleges szempont a megfelelő szellőzés. A Geox gyerek cipő különleges légáteresztő talpain keresztül el tud távozni a pára, így a gyermeklábak nem izzadnak a viselésük során. A világmárka, a védjegyévé vált lyukacsos talpszerkezet mellett, egyedi külső vonásokkal látja el a lábbeliket.

A babacipőktől kezdve, a vízálló átmeneti cipőkön át a sportos nyári szandálokig, minden típus megjelenik a sorban, alkalmazkodva a szezonális elvárásokhoz. A Geox gyerek cipő speciális membránnal rendelkezik, ami kifelé lehetővé teszi a pára távozását, befelé viszont zár, ezért nem juthat a belsejébe semmilyen csapadék.

A márka gondoskodik róla, hogy a picik ne maradjanak ki a tócsába ugrálásból. Télre a teljes hőszigeteléssel ellátott Geox gyerek cipő az ideális választás, nyáron pedig a könnyű és légáteresztő modellek garantálják a láb egész napos frissességét. A biztonságot szolgálja az a vonás, hogy a legtöbb lábbeli tartalmaz fényvisszaverő betétet.