Futter anyag nemcsak babaruhákhoz

futter anyag futter anyag

A 90-es években szinte nem volt olyan ember a világon, aki ne ismerte volna ezt a divatos szövetet, ám később sajnos sokan elfelejtették. Viszont néhány évvel ezelőtt újra felrobbantotta a divatipart a visszatérésével. A hologramos anyag gyönyörű és szokatlan egyszerre. Leginkább sporttáncokhoz szükséges fellépő ruhák, valamint szilveszteri, karneváli és színházi jelmezek varrásához használják. Magának a szövetnek a fényes és színes túlcsordulása nem hagy senkit közömbösen, ugyanis megteremti a megfelelő légkört az ünnepekhez, a jó hangulathoz.

A belőle készült ruhák minden mozgása sokkal látványosabb és szemet gyönyörködtető. A hologramos anyag nemcsak a díszes eseményeken képes ünnepi hangulatot és felejthetetlen élményt kölcsönözni, hanem manapság megfigyelhetjük a népszerű tömegpiaci eladásra szánt divatos ifjúsági ruhák között is. Maga a szövet elég rugalmas, jól nyúlik és nem szívja fel a nedvességet. A tartóssága az alkalmazási területtől függ. A hologramos anyag mosható, néhány órán belül magától megszárad és nem kell vasalni. Kellemes tapintású és jó tulajdonságokkal rendelkező szövetet keres? A speciális szövésű futter anyag szinte alig nyúlik. A gyártási technológiától és az összetételtől függően, az ilyen méteráru többféle változatban is megtalálható. Az elülső oldala sima és puha tapintású felülettel rendelkezik, míg a hátoldala szintén kényelmes viseletet biztosít. A szövet természetes megjelenésű, bár a készítményekben általában a poliészter szálak is jelen vannak, ami jelentősen csökkenti a textil költségét.

Ettől függetlenül a futter anyag továbbra is kellemes a testnek és megőrzi a legjobb tulajdonságait, például a kiváló légáteresztő és a hőmegtartó képességét. A felhasználását illetően, nehéz olyan személlyel találkozni, akinek ne lenne ruhája ilyen szövetből. Még azok is, akik nem igazán szeretik a sportot, gyakran viselnek ebből a nagyon kényelmes, a testhez gyengéd és elegáns megjelenésű méteráruból készült ruhákat. A futter anyag egyaránt tökéletes a női és férfi nadrágokhoz, pulóverekhez, valamint a babaruházathoz is.