Egyenesít és szárít is a Dyson Supersonic

Dyson Supersonic Dyson Supersonic

Miben különbözik ez az új generációs készülék a hagyományosaktól? Mindenben! Már pusztán a Dyson Supersonic megjelenése is több szempontból a kategóriája éllovasává teszi az eszközt. A motor nem a fejben, hanem a fogantyúban van elrejtve. Ez okos döntés volt a gyártók részéről, mivel általában a fejbe rejtett motor teszi a hajszárítókat olyan nehézkessé, hogy sokszor a kar is belefájdul a formázásba.

Az ilyen tulajdonság miatt, az értékes hajszálakat is kevésbé valószínű, hogy beszívja a ventilátor. Ezt a kellemetlen jelenséget sajnos a nők többsége túlságosan jól ismeri. A Dyson Supersonic beépített mikroprocesszorral is rendelkezik, ami másodpercenként 20-szor méri és szabályozza a levegő hőmérsékletét.

Ez pedig segít megelőzni a haj szélsőséges károsodását. A felhasználó hamar észre fogja venni, hogy ezzel a készülékkel nincs rettegett égő szag, még hosszabb használat után sem és a haj észrevehetően fényesebb. Szóval a Dyson Supersonic minden fillért megér azoknak, akik szeretnék kombinálni a hajegyenesítést és a szárítást.