Edzés otthon kezdőknek – Próbáld ki ezt az edzőtervet!

Intenset otthoni edzésterv Intenset otthoni edzésterv

A tökéletes alkat elérésének érdekében, a legtöbben koplalni kezdenek, időnként tornagyakorlatokat végeznek, de ez csak nagyon ritkán hozza meg a várva-várt eredményt. Ilyenkor következik az edzőterem, a különböző drága gépek megvásárlása, ám ez meglehetősen költséges megoldás és az sem biztos, hogy a siker garantált. Az Intenset otthoni edzésterve eszközök nélkül is elvégezhető.

Ez egy nagyon precízen és szakszerűen összerakott program, aminek segítségével költséges eszközök nélkül is hatékonyan lehet fogyni, formásodni és erősödni. Ez az edzésterv mindenkinek ideális, akár idősebb személyek és túlsúlyosak is elkezdhetik. 5×3 hónapig tart az Intenset program és ez idő alatt még egy kezdő is eljuthat a teljesen punnyadt állapotból a 100 darab négyütemű fekvőtámaszig. Mindez elérhető otthoni edzéssel, ami semmibe sem kerül.

Csak időt kell szakítanunk az edzésekre, munka után háztartás, gyereknevelés, családi programok, amelyek betöltik a napjainkat, emiatt néha úgy érezhetjük, hogy nem érünk rá elvégezni a tornagyakorlatokat. Megfelelő szervezéssel azonban megoldható a mindennapi torna, mivel ez szépen formáz és óvja az egészségünket. Ráadásul az Intenset edzésterv és diéta biztosan kitűnő, látható eredményt hoz, ezért mindenképpen célszerű nekivágni. Ingyenesen veheted igénybe az intenset.hu weboldalon található programot.

Ebben az a csodálatos, hogy szabadon választható meg, ahogyan az életmódunk és alkatunk engedi. Például a reggeli edzés a legjobb módja annak, hogy a napod frissen induljon. Amennyiben napközben van egy kis időd, érdemes beillesztened egy 15-20 perces tornát, mert biztosan jót tesz 4-5 óra ülés után némi mozgás, torna. Sokaknak az este az egyetlen időpont, amibe belefér az otthoni edzés. Megéri ennyi időt magunkra szánni, hiszen megérdemeljük, ráadásul az alkatunk is szépen alakul ennek nyomán. A weblapon minden információt megtalálsz az Intenset edzésprogrammal és diétával kapcsolatosan, amivel sikerre viheted a fogyást és testformázást illető terveidet.