Csodás kidolgozású gyűrű esküvőre

Gyűrű esküvőre Gyűrű esküvőre

Egy menyegző megszervezése nem könnyű feladat. Milyen lesz a ruha, az étterem és az étel, hogyan fog játszani a zenekar? De a legtöbben arra kíváncsiak, hogy milyen aranykarika kerül a házasulandók ujjára. A Velekey Ékszervilág kedvére tesz minden menyasszonynak és vőlegénynek, mivel a kínálatában a sok gyűrű esküvőre, eljegyzésre egyaránt ideális.

A párban kínált modellek esetén természetesen meg lehet rendelni a megfelelő méretet is, de a meglévő, készleten található és már legyártott arany ékszerekből is lehet vásárolni.

A megfizethető áron beszerezhető gyűrű esküvőre készül ugyan, de nagyon trendi a család előtt, eljegyzéskor felhúzni az ujjra.

Anyaga szempontjából a 14 karátos arany mellett lehetőség nyílik arra is, hogy valaki nemesacél vagy titán gyűrűt válasszon a nagy napra, amit rendszerint arannyal vonnak be az ékszergyártók. A gyűrű esküvőre akciósan is az Ön rendelkezésére áll, különösen ha használt, piaci ár alatt kínált példányokból válogat. A kifutó kollekcióknál is előfordul árengedmény, legyen hát résen!