Csak okosan a burkoló ék választásakor!

burkoló ék Burkoló ék

Ha úgy látjuk, hogy itt az ideje a lakás bizonyos részeit burkolni, akkor nem kell feltétlenül szakemberhez fordulni ennek érdekében. Az interneten sok hasznos videót találunk a témában, valamint megrendelhető a gyors munkát biztosító burkoló ék és szintező talp, tetszőleges mennyiségben. Ezen elemekre azért lesz szükségünk, hogy garantáltan egyenletes felszínt tudjunk elérni.

A kisebb járólapokkal és csempékkel még viszonylag egyszerűen lehet dolgozni, de a méretesebb és vékonyabb darabok esetében már elengedhetetlen a professzionális burkoló ék bevetése. A talpak felső fül részébe behelyezett ékek megszorítása egy speciális fogóval valósul meg. Ennek eredményeképpen pedig kialakul a tejesen vízszintes felszín, ami biztosan nem mozdul el addig, amíg a ragasztó megszárad.

Fontos tudni, hogy vásárolható külön nagy és kis burkoló ék, viszont ezek nem kompatibilisek egymással. Ilyen formában a TLS-BASIC és TLS-PRO termékkategóriák semmilyen esetben sem összeegyeztethetőek, amire megéri figyelni a rendelés során. A burkoló ék több alkalommal felhasználható, így mindig az ehhez illeszkedő talpak beszerzésére koncentráljunk!