Bioderma Sensibio érzékeny bőrre

bioderma sensibio bioderma sensibio

Az érzékeny bőr különös odafigyelést igényel a bőrápolás tekintetében. A Bioderma Sensibio termékcsalád megoldás a megfelelő bőrápolási rutin felépítéséhez. A bőrgyógyászok által ajánlott arctisztító, ápoló- és bőrpír elleni készítmények megóvják a bőrt a dehidratált, feszülő érzéstől, a bőrfelszín sérülékenységétől.

A biológiailag aktív összetevők és különleges textúrák gondoskodnak az irritáció enyhítéséről. A bőr ökoszisztémájának megőrzése érdekében, próbálja ki a könnyen beszívódó Bioderma Sensibio Defensive Rich nyugtató hatású krémet, ami erősíti a bőrt, 12 órán át táplál és hidratál. Javítja az életminőséget, megerősíti a bőr saját védelmét. Ajánlott reggel és este az arcra és nyakra. A Bioderma Sensibio arctisztító kínálatából a Gel Moussant viszi a prímet biometrikus aminosavas tisztítóval.

Lipid- helyreállító és hidratáló hatása van. Gyengéd, ám magasfokú tisztítást biztosít. A termékcsalád bővelkedik kíméletes, de alapos, tisztító és nyugtató hatású micellás vízben is, ami frissítő hatással bír.