Autós ülésvédő háttámlára a szép és tiszta kárpitért

autós ülésvédő háttámlára autós ülésvédő háttámlára

A kutyusunk tappancsainak a nyomait is szeretjük, de nem feltétlenül az autó háttámláján akarjuk ezeket látni. Nem is szükséges, mivel az autós ülésvédő háttámlára ezeknek a nyomoknak a kialakulását probléma nélkül megelőzi. Ez az eszköz olyan kiegészítője a kocsinak, amivel sérülés és szennyeződés nélkül megúszhatunk egy hosszabb utazást is az ebbel.

A háttámlára fixálható védőtakarónak hála az sem gond, ha hosszabb ideig utazunk az állattal. Ez ugyanis nem csúszik le, mint egy sima takaró, így a kedvencünk akár mozoghat is az utazás alatt. A kárpit végig tiszta és sérülésektől mentes marad. Az autós ülésvédő háttámlára olyan anyagból készül, ami beszívja a nedvességet, taszítja a koszt és a színének hála, nem feltűnő rajta a piszok, szőr.

Az erős textilből gyártott védőtakaró megakadályozza azt is, hogy a karmolások a kárpitot is érjék. Az autós ülésvédő háttámlára gyakorlatilag az egyetlen eszköz, amivel tisztán és épen tarthatjuk az ülést anélkül, hogy a négylábú családtagot otthon hagynánk.