A Xiaomi MI 9 ár alapján jó széria

Régen a kínai szitokszónak számított, mára azonban egészen mást jelent. Az utóbbi években ugyanis számos kínai gyártó jelent meg az elektronikai ipar piacain, nem is rossz minőségű termékekkel. Az okostelefonok között, a Xiaomi MI 9 ár alapján és teljesítmény szempontjából is kiváló versenyző.

Nem egyetlen készülékről, hanem egy szériáról beszélünk, aminek több tagja van. A névadó MI 9 az alapmodell, az SE egy kisebb méretű, míg a T egy olcsóbb változat. Mindhárom készülék több színben kapható, ám ezek nem a hagyományos megszokott színek, hanem különleges, átmenetes színvariációk.

Az alap, illetve a kisebb modell kapható Lavender Violet, Ocean Blue, valamint Piano Black néven emlegetett külsővel, a MI 9T pedig 3 különleges mintázattal. Jól látható tehát, hogy az egyedi megjelenés, illetve az ezzel kapcsolatos kommunikáció milyen fontos szerepet tölt be. Akárcsak az embereknél, a külső megfog, a belső értékek pedig megtartanak. Ezen túl pedig, a Xiaomi MI 9 ára gondoskodik arról, hogy még szimpatikusabb legyen.