A Wilo-Star-Z Nova kiváló karakterisztikákkal rendelkezik

wilo-star-z nova wilo-star-z nova

Az épülettechnikában és az ipar területén mindenképp szükséges a megfelelő hatékonyságú ivóvíz keringető rendszerek kiépítése, legyen szó hideg vagy meleg vízről. A Wilo-Star-Z Nova egy nedvestengelyű sorozatos csatlakozású szivattyú, blokkolási áramú szinkronmotorral ellátva, nagy higiéniai biztonsággal. Az energiahatékonysága igen magas, a módosított motortechnológiának köszönhetően, az energiafogyasztása mindössze 3-6 W.

A Wilo-Star-Z Nova telepítése gyors és egyszerű, minimális szaktudással könnyen elvégezhető. A szivattyúház anyaga sárgaréz, hogy a járókerék műanyagból, a tengely pedig kerámiából készült. A termikus fertőtlenítő funkció meglétének köszönhetően, a továbbított víz minősége szavatoltan kiváló marad. A zöld-gomb-technológiának és az LCD kijelzős innovatív kezelői interfésznek hála, az úgynevezett „T” kivitelezésű berendezések kiemelkedően felhasználóbarát kategóriába tartoznak.

A Wilo-Star-Z Nova beépített golyós elzáró szeleppel rendelkezik a szívóoldalon, akárcsak visszafolyás-gátlóval a nyomóoldalon. A házfelújítás vagy nagyobb szinteken, az iparban és építkezéseken használatos berendezések között laikus szemmel nehéz választani, de akadhat olyan eset is, amikor egy konkrét elemre van szükség. Sok mindent rejt a Wilo-Star-Z Nova neve, ezért érdemes lehet közelebbről górcső alá venni. Jelen helyzetben használati meleg víz szivattyúról van szó, ami folyamatosan keringteti a vizet.

Valójában ez az eszköz egy mindennapi problémát hivatott kiküszöbölni. Amikor a csap megnyitásra kerül, sokszor nem jön azonnal meleg hőmérsékletű víz, hanem több ideig kell várni rá. Rendkívül praktikus modell, hiszen használatával pénz és idő is megspórolható. Egyrészt nem kell megvárni, hogy a víz elérje a kívánt szintet, valamint az mindig rendelkezésre áll majd.

Leginkább rozsdamentes acélból és rézből készül, némi kerámiával. A Wilo-Star-Z Nova 2-95 fok közötti folyadékot képes keringtetni. Az ár magába foglalja a kívánt minőséget és garanciát. A Wilo-Star-Z Nova hozza mindazt, ami elvárható ebben a kategóriában.