A LOGICO minden gyermek kedvence

LOGICO LOGICO

A játékos tanulás már egészen zsenge életkorban elkezdhető. Már ilyenkor is rengeteg információt képes az agy befogadni, főleg ha mindez játszás közben történik. A különleges és innovatív LOGICO tanulójátékok nagy szerepet játszanak a gyermekek szellemi fejlődésében. Természetesen itt is fontos a rendszeresség, hiszen csak így lehet elmélyíteni a megszerzett tudást.

Ez a játék roppant hasznos, mivel észrevétlenül épít be újabb ismereteket, de nemcsak ezért közkedvelt mind a gyerekek, mind pedig a szülők és pedagógusok körében. A LOGICO rengeteg érdekes témát felvet, mint az idő, anyanyelvi ismeretek, megfigyelés, gondolkozás, stb., ugyanakkor nagyon szép képeket tartalmaz és roppant szórakoztató is.

A LOGICO további előnyei közé tartozik az is, hogy több korcsoportot is megcéloz, így a Piccolo és Primo változatok elérhetőek a 3-5, 5-8 és 8-10 éveseknek is. Remek kikapcsolódás a csemetéknek, hiszen olyan területek fejlődnek, mint az érzékelés, mennyiségek ismerete, vizuális észlelés, térbeli tájékozódás, nyelvi kifejezésmód.