A légtisztítók gondoskodnak az optimális nedvességtartalomról

légtisztítók légtisztítók

Reggelente bedugult orral ébred? Gyakran tüsszent vagy köhög otthon? A belélegzett levegő a hibás mindenért. Az otthoni levegő optimális páratartalma a hideg évszakban 30-45%, melegben pedig 30-60%. Háztartási légtisztítók hiányában azonban nem is álmodozhatunk ilyen értékekről.

A Dyson AM10 készülék pontosan úgy néz ki, mint ennek az angol vállalatnak az összes többi terméke, teljesen futurisztikus. A berendezés nemcsak párapermetet szór a levegőbe, hanem működés közben az ilyen légtisztítók belsejében áthaladó vizet ultraibolya sugárzás éri, ami a baktériumok akár 99,9% -át is elpusztítja. A légtisztítók szokatlan alakja nem egyszerű tervezési lépés.

A gyűrű kontúrja mentén vízpára áramlik, aminek alakja fokozza a készülék hatását, ezáltal sokkal hatékonyabban párásítja és tisztítja a környező levegőt. Ennek eredményeként a lakásban lévő piszkos és száraz levegőt teljesen tiszta és párásított levegővel helyettesíti. Az otthoni légtisztítókkal csökken az allergiás rohamok kockázata és ez nemcsak jól hangzó reklámszlogen.