A hímzett táska nagyon trendi

Hímzett táska

A ruhákon, kiegészítőkön az utóbbi években újra megjelentek a hímzett virágminták. A bohém, etno mintás dolgok reneszánszukat élik, így a hímzett táska megjelenése sem váratott magára sokat.

Szinte már mindenkinek van valamilyen virágos vagy hímzett kiegészítője. A blúzok, ruhák és szoknyák mellett, a tervezők a kiegészítőket sem “kímélték”, hiszen a táskákon, cipőkön is burjánzanak a különböző virágok, levelek, stb. A hímzések kivitelezésüktől függetlenül nagyon népszerűek, hiszen a minták így sokkal tartósabbak, mint mondjuk a festést alkalmazva. A hímzett táska egyáltalán nemcsak a retró és etno stílus kedvelőinek jön be, mivel nagyon jól kombinálható a modern szettekkel. Farmeres összeállításhoz tökéletes, ugyanakkor egy szép nyári ruhához is gyönyörűen illik.

A hímzett táska egyedi kivitelezésben, korrekt áron megvásárolható a nagyontaska.hu webáruházból. A virágokat, a természet színeit viseljük bátran mi is a ruháinkon, kiegészítőinken! Rendeljünk egy ilyen gyönyörű hímzett táskát az online boltból!