A Belmil iskolatáska ergonomikus kialakítást kapott

belmil iskolatáska belmil iskolatáska

Amerikában gyakran látunk olyan iskolákat, ahol a gyermekek suliboxokban tárolják a könyveiket és csak a legfontosabbakat viszik haza. Magyarországon nagyon ritkán találni ilyen megoldást, úgyhogy csak a minőségi Belmil iskolatáska segíthet. Amikor a 6 éves apróságok elindulnak az első napjukra, akkor a szülők szembesülnek a táska súlyával.

Minden órára külön tankönyv jár, amihez külön füzeteket kell venni és akkor még ott van a tornazsák, az uzsonna, egyéb extra kiegészítők. Ha mindent egyetlen táskában akarunk elvinni az iskoláig, akkor olyanra lesz szükség, amiben nemcsak könnyedén elférnek, hanem a gyerek háta sem fog leszakadni közben.

Sok anyuka úgy próbálja megoldani, hogy reggel és délután is a gyerek helyett cipeli a táskát, de a piciket még így sem lehet megmenteni a nehéz könyvektől. A Belmil iskolatáska úgy lett megtervezve, hogy az ergonomikus kialakításnak köszönhetően, nem fognak belerokkanni a súlyba. Nem véletlen, hogy az orvosok és gyógytornászok is szeretettel ajánlják a tanulóknak.